Kokainë në banane, historia përsëritet

Më të fundit


Një sasi e madhe kokaine, që arrinte në qindra kilogramë, u gjet në arkat me banane në 6 degë të një supermarketi të njohur në Gjermani. Droga besohet të ketë origjinën në Amerikën Latine dhe kapte një vlerë prej 25 milionë euro.

Policia gjermane e shtetit verior të Mecklenburg-Vorpommern doli në deklaratë duke thënë se mënyra e fshehjes së drogës tek bananet ishte “vërtetë unike” dhe për këtë arsye nuk e dinë me saktësi se për sa kg kokainë bëhet fjalë.

Skip to toolbar