“Kujtesë për sakrificat”, SHBA uron 29 Nëntorin: Të kremtojmë këtë moment të lavdishëm të historisë 

AKTUALITET


Ambasada amerikane në Tiranë ka uruar sot festën e Çlirimit nga pushtimi nazist.

Me një mesazh në “Facebook”, ambasada shprehet se ky rast shërben si kujtesë për sakrificat e popullit shqiptar dhe si një mundësi për të kremtuar një moment të lavdishëm të historisë shqiptare.


“ | 1944-2022 | Shqipëria feston 78-vjetorin e çlirimit nga pushtimi nazist gjatë Luftës së Dytë Botërore. Ky rast shërben si kujtesë për sakrificat e popullit shqiptar dhe si një mundësi për të kremtuar një moment të lavdishëm të historisë shqiptare. Gëzuar Festën e Çlirimit, Shqipëri!”, shkruan Ambasada amerikane.
Skip to toolbar