Me Blinken në konferencë, Rama: Vizita në këtë kohë të trazuar, shenjë e rëndësishme e miqësisë!

AKTUALITET


Kryeminstri Edi Rama dhe sekretari amerikan i shtetit ndodhen në konferencë për medien

Vizita juaj shenjë e rëndësishme për miqësinë tonë, u shpreh Rama.


RamaShumë i nderuar sekretar i shtetit, i dashur Toni, është gjithnjë një ditë e shënuar me një rëndësi të veçantë të marrëdhënieve ndërkombëtare të Shqipërisë, dita kur sekretari i shtetit viziton vendin tonë dhe në llogarinë tonë jeni i gjashti, por këtë herë ne kemi një vlerësim të veçantë për këtë vizitë pasi jemi të vetëdijshëm për kohën shumë të trazuar jo vetëm në kufijtë e Evropës de zona të tjera me strategji. Rrjedhimisht me ngarkesën e agjendës tuaj dhe gjetët kohë dhe e patë të nevojshme të ndaleshit në Tiranë, për ne është një shenjë e rëndësishme e miqësisë dhe vlerësimi që i bëni kësaj miqësie, këtij partneriteti dhe këtij rajoni”.
Skip to toolbar