Me pamje nga Kurora e Sevasterit në Selenicë, Kryeministri Rama uron festën e Sulltan Novruzit

AKTUALITET


Kryeministri i vendit, Edi Rama, ka uruar të gjithë besimtarët për festën e Sulltan Novruzit me pamje nga Kurora e Malit Sevaster në Selenicë.

“Mirëmëngjes dhe nga Kurora e Malit Sevaster në Selenicë, ju uroj gëzuar festën e Sulltan Novruzit”, shkruan kryeministri Rama në “Facebook”.

Skip to toolbar