“Në qershor hyn në fuqi rritja e re e pagave për administratën”, Rama: Jemi duke menduar shumë seriozisht për pensionet

Më të fundit


“Ne kemi një pjesë të administratës nëpër zyra me qira, për shkak të mungesave të hapësirave dhe kemi venë një process për ndërmjetësimin e pronave që kemi në dispozicion. Edhe të gjithë ata që punojnë nëpër zyra që punojnë nëpër zyra me qira dhe të kenë mundësi të punojnë me fleksibilitet.

Në qershor hynë në fuqi rritja e re e pagave. Paga mesatare në sektorin publik shqiptar do të jetë 900 euro. Qershori është muaji I fundit me këtë pagë që keni. Paga e radhës është paga e rritur.


Duke filluar nga pensionet më të ulëta, do të kemi mbështetjen për pensionet. Na e thonë të gjithë ekspertët që te pensionet bëni kujdes, sepse është një peshë shumë e madhe. Jemi duke menduar shumë seriozisht dhe besoj do të hedhim një hap në atë drejtim”.
Skip to toolbar