Operacion për trafikun e qenieve njerëzore, 26 urdhërarreste. Të përfshirë dhe efektivë policie

AKTUALITET


Drejtoria e Përgjithshme kundër trafikimit të qenieve njerëzore dhe emigrantëve të paligjshëm ka zhvilluar një operacion në të gjithë Shqipërinë.

Mësohet se nga ky operacion janë rreth 26 urdhër arreste, dhe dyshohet se të përfshirë janë edhe efektive policie.


Operacioni është shtrirë në disa qytete të vendit, kryesisht në pikat kufitare, por edhe në zonat ku kalojnë rrugën ndërqytetase.
Skip to toolbar