#RealStory #ArjanDyrmishi: Grupet kriminale jane rrejtezuar per shkak te kombinimit te trafikut te kanabisit, heroines dhe kokaines. Trafikantet kane rritur aftesite e tregtimit te drograve.

BREAKING