Rudina Hajdari merr postin e rëndësishëm në PD

Më të fundit


Me largimin e deputetëve të opozitës dhe me ardhjen e deputetëve të rinj, janë konfiguruar edhe njëherë Grupet Parlamentare në Parlament. Kështu kryetare e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike është zgjedhur Rudina Hajdari. Megjithëse më herët Partia Demokratike ka deklaruar se nuk mund të përdorin emrin e kësaj force, pasi emrat që kanë pranuar mandatet janë përjashtuar.

Ndërsa Grupi Parlamentar i LSI është quajtur Grupi i të Pavarurve dhe do të drejtohet nga Nimet Musai.


Grupi parlamentar demokrat

Rudina Hajdari-kryetare

Myslim Murrizi

Korab Litra

Arben Elezi

Arlind Çaçani

Halit Jakimi

Alban Zeneli

Grupi i deputetëve të pavarur

Nimet Musai-kryetar

Edlira Hyseni

Enver Roshi

Ralf Gjoni

Ediola Braha

Ylli Shehu

Aurora Mara
Skip to toolbar