Sherri Gattuso-Bakayoko, Leonardo: Milani mbi të gjithë, fajtori ndëshkohet!

Më të fundit


Drejtori Sportiv i Milanit, Leonardo ka folur për mikronin e Skay Sport, pas fitores së ekipit të tij ndaj Bologna. Ai ka komentuar disa çështje, teksa vëmendja kryesore është përqëndruar te incidenti ndodhur në stolin e Milanit mes Bakayoks dhe trajnerit Gattuso.

“Episodet pas derbit dhe mosmarrëveshjet Gattuso-Bakayoko? Ne flasim pak, besojmë se nuk mund të jemi gjithmonë gjyqtarë në çdo situatë. Kanë ndodhur shumë gjëra, që janë zgjidhur brenda familjes nga Gazidisi, unë, Maldini dhe Gattuso. Këto janë gjëra që zgjidhen brenda klubit pa u bërë publike”, ka thënë fillimisht Leonardo.


“Konfirmimi Gattusos? Nuk e ka thënë askush që ai nuk do të jetë trajner. Kemi qenë gjithmonë shumë të qartë me të. Lodhja vjen për të gjithë. Ajo që ka përjetuar Rino nuk ka qenë e kehtë: ai ka përjetuar ndryshimin e pronësisë së klubit dhe ndryshimin e ideve. Ai duhet të përshtatej. Ka pasur momente të lumtura dhe jo të lumtura, por që priteshin”, është shprehur drejtori sportiv i Milanit.

“Gazidisi na qëndron afër, por ai erdhi në nëntor. Milani ka marrë shumë pikë nga janari deri në mars, pastaj kanë ardhur problemet dhe rastet Kessie-Biglia, Bakayoko etj. Ne kemi qenë shumë të qartë me ta, madje edhe rasti i sotëm është diskutuar dhe do të arrijmë ta zgjidhim brenda për brenda. Sjelljet e Bakayoko-s? Nuk duam të bëjmë një gjykim publik”.

“Bakayoko ka shumë gjëra pozitive si djalë. Por nëse ai bën një gabim, paguan si gjithë të tjerët. Këto janë situata të sqaruara; ata e dinë se çfarë mendojmë, sepse Milani nuk mund të preket. Ne si njerëz kalojmë por Milani mbetet, klubi duhet të mbrohet, sepse gjithmonë do të jetë këtu”, ka përfunduar Leonardo.
Skip to toolbar