Strategjia e re për çështjet e prapambetura në gjykata/ Wisner: Puna juaj fantastike, por duhet të ndërmerrni hapa më të vështirë

AKTUALITET


“Kur mendon për Shqipërinë është njësoj sikur jeni përpjekur të kaloni nga një person që thjesht qëndron ulur në një kolltuk nga një atlet olimpik, dhe të mendosh në 30 vite, është thuajse një kohë shumë e shkurtër kur mendohet e gjithë koha. Të gjithë keni bërë një punë të jashtëzakonshme. Keni punë të vështirë dhe keni punë fantastike por mbetet shumë punë për të bërë. Jemi krenar si amerikanë dhe ambasada e SHBA këtu që bashkëndajmë vlerat e përbashkëta të demokracisë, të të drejtave të njeriut dhe sundimit të ligjit. Këto parime janë thelbësore sikurse është trajtimi i drejtë i qytetarëve dhe në thelb të demokracisë që ofron diçka për njerëzit e saj në fakt është angazhimi që ajo ka për njerëzit.

Numri i çështjeve gjyqësore është vonesë e drejtësisë për qytetarët e zakonshëm. kjo strategji që po zhvilloni është një angazhim për të adresuar nevojat e qytetarëve. Dëshiroj të përgëzoj KLGJ për angazhimin e tyre në këtë strategji.”, tha mes të tjerash Wisner.

Skip to toolbar