30 qershorin nuk e luan topi! Mazhoranca i përgjigjet Metës

E ndërsa presidenti Meta u tregua i gatshëm sot që të rishikojë datën e zgjedhjeve, si një rrugë për të zgjidhur krizën politike në vend, ka ardhur përgjigja e mazhorancës.

Kreu i grupit parlamentar të PS-së, Taulant Balla tha se 30 qershori është afat kushtetues dhe nuk e luan topi.

 “Zhvillimi i zgjedhjeve me 30 Qershor është afat Kushtetues dhe nuk e luan topi”, deklaroi sot kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla nga Belshi ku zhvilloi një takim paraelektoral.

Ai madje tha se fushata zgjedhure do të nisë zyrtarisht më 31 maj, ndërsa theksoi dhe njëherë se ndëshkimet do të jenë të ashpra për këdo që tenton të prishë zgjedhjet.

 “Më 31 Maj starton fushata elektorale. Duhet të zhvillojmë një fushatë të qetë dhe të komunikojmë me njerëzit. Zhvillimi i zgjedhjeve me 30 qershor është afat Kushtetues dhe nuk e luan topi. Kush do të tentojë të pengojë qoftë edhe një qendër votimi do të hasë në forcën e ligjit”, tha Balla.

Skip to toolbar