#RealStory #ErlMurati: Dalja ne skene e Ilir Metes lidhet me mundesite e nje koalicioni midis Partise Socialiste dhe Partise Demokratike. Nese PS del e para ne zgjedhje me gjasa koalicionin e ben me LSI me shume se me PD

BREAKING