U arrestua për shitjeblerje votash në Fushë Krujë, lirohet Bedri Murati

AKTUALITET


Lirohet nga qelia Bedri Murati i arrestuar disa ditë më parë me dyshimet se po kryente veprime për të orientuar votën e qytetarëve në Krujë.

Gjykata e Tiranës me kërkesë të prokurorisë, ka caktuar masën detyrim paraqitje ndaj Bedri Muratit i cili u arrestua nga policia e Krujës, i arrestuar për veprën penale “korrupsion aktiv në zgjedhje”.


Gjykata e Tiranës e nxori nga  burgu duke caktuar ndaj tij masën e sigurisë detyrim paraqitje. Policia njoftoi sekuestrimin 69 000 të rinj, 50 euro dhe 2 lista me emra qytetarësh.
Skip to toolbar