Arrestohen në Angli tre nga grupi i 6 vrasësve të Ardian Nikulaj

AKTUALITET


Tre nga 6 personat e kërkuar nga policia shqiptare për vrasjen e biznesmenit Ardian Nikulaj në Shëngjin janë arrestuar në Angli.

Të arrestuarit janë janë Edmond Haxhia, Stephen Hunt dhe Thomas Mithan.


Pasditen e djeshme një gjykatës i gatshëm në Londër i vlerësoi të ligjshme konform legjislacionit anglez urdhër-arrestet e lëshuara disa ditë më parë nga gjykata e Lezhës.
Skip to toolbar