Atentati terrorist në Moskë, kreu i Shërbimit rus të Sigurisë: SHBA, Britania dhe Ukraina fshihen pas ngjarjes

BOTA


Shefi i Shërbimit Federal të Sigurisë së Rusisë (FSB) Alexander Bortnikov ka deklaruar se Shtetet e Bashkuara, Britania dhe Ukraina fshihen pas sulmit terrorist në sallën e koncerteve në Moskë.

“Ne besojmë se kjo është e vërtetë. Sido që të jetë, ne tani po flasim për informacionin faktik që kemi. Këto janë informacione të përgjithshme, por ata kanë një histori të gjatë të këtij lloji.


Çfarë pritet të bëjë Ukraina për të demonstruar aftësinë e saj?

Pritet të kryejë akte sabotuese dhe terroriste. Kjo është ajo që po synojnë shefat e shërbimeve speciale të Ukrainës dhe shërbimet speciale britanike. Edhe shërbimet speciale të SHBA-së e kanë përmendur vazhdimisht këtë”, tha ai.

Bortnikov vuri në dukje se kishte një sasi të madhe informacioni në hapësirën publike “që tregon se Perëndimi dhe Ukraina synojnë të shkaktojnë dëm më të madh në Rusi”.
Skip to toolbar