Borrell: Samiti BE-Ballkani Perëndimor synon të krijojë lidhje më të ngushta

KOSOVA


Shefi i diplomacisë evropiane Josep Borrell ka thënë se sot liderët e BE-së dhe  Ballkanit Perëndimor do të takohen në Samitin BE-Ballkani Perëndimor.

“Ky samit i rëndësishëm synon të krijojë lidhje më të ngushta midis BE-së dhe rajonit, anëtarëve tanë të ardhshëm të BE-së”.


“Zgjerimi është një investim gjeostrategjik në paqe, siguri dhe prosperitet”, ka thënë Borrell.
Skip to toolbar