TEKNOLOGJI

Kryefaqe / Nga albi - 10:03 pm

General Motors krijon gomat pa ajër

Vuajtjet me shpimin e gomave apo shfryrjen e tyre nuk do të jenë më pjesë e së ardhmes ”Michelin” dhe ”General Motors” (GM) kanë bashkuar forcat për të sjellë gomën e parë... Më shumë