Covid-19, Kosova shtrëngon masat në kufi, protestë në pikën kufitare të Morinës

KOSOVA


Protestë në pikën kufitare të Morinës pak ditë pasi Kosova mori vendimin për shtrëngimin e masave për shkak të rritjes së ndjeshme të shifrave të COVID-19.

Qytetarë të shumtë në të dyja anët e kufirit apo dhe ata që për arsye pune duhet të shkojnë në Kosovë kanë protestuar sot duke kërkuar heqjen e vendimin për të kaluar vetëm me 2 ose 3 doza të vaksinës kundër COVID dhe tampon negativ.

Skip to toolbar