“Cyberpunk” s’do luhet më, Sony u kërkon falje klientëve

Më të funditKompania Sony ka tërhequr lojën Cyberpunk 2077 nga dyqani PlayStation dhe u ka kërkuar falje të gjithë klientëve.

Të gjithë ata që e kishin blerë lojën ishin ankuar se Cyberpunk 2077 kishte shumë probleme dhe nuk ishte ashtu siç ishte reklamuar nga kompania.


Nga ana tjetër pas shumë ankesave kanë reaguar dhe zhvilluesit e lojës CD Projekt Red, të cilët kanë orfruar rimburësim për të gjithë ata që e kishin blerë dhe nuk kishin mbetur të kënaqur.

Kompania gjithathu ka premtuar se loja Cyberpunk 2077 do të hidhet në treg me një version të përmirësuar, por ende nuk ka një datë se kur ajo do jetë sërish në dyqane.