Dëbora e parë zbardh juglindjen

AKTUALITETPas Kukësit, dëbora e parë ka zbardhur edhe Korçën. Mëngjesin e sotëm shumë fshatra në juglindje të vendit janë zbardhur nga reshjet.

Në Korçë ka pasur dëborë edhe në Shtyllë dhe Panarit. Reshje dëbore ka pasur në malin e Gramozit dhe në Mokër të Pogradecit.


Reshjet nuk kanë qenë të dendura për këtë arsye nuk ka probleme me qarkullimin e makinave.

foto galeri
foto galeri