Dëbora zbardh Peshkopinë, qarkullimi i automjeteve pa probleme në baypass-in e Murrizit

AKTUALITET


Mëngjesi i së dielës ka sjellë reshjet e dëborës në qytetin e Peshkopisë. Temperaturat janë ulur në vlerat 0 gradë celcius.

Në zonat malore mbi 700 metra, ka mbi 5 centimetra borë, ndërsa në qytet nuk ka vënë shtresë.


Në baypass-in e Murrizit dhe në aksin Peshkopi-Kukës, nuk ka probleme në qarkullimin e mjeteve.
Skip to toolbar