“Do të ketë viktima. Kujdes!” Alarm për bombë në parlament

Më të fundit


“Do të ketë viktima. Kujdes”. Kështu ka thënë telefonuesi anonim dhe ka ngritur në këmbë gjithë Athinën. Sipas medieve greke, alarmi për bombë është dhënë rreth orës 08:08 të mëngjesit të sotëm, duke paralajmëruar se lënda  shpërthyese ishte vendosur “brenda dhe jashtë Parlamentit”.

Menjëherë pas njoftimit, policia ka ndërhyrë duke bërë mbylljen e Parlamentit dhe rrethimin e zonës përreth tij.


Ndërkohë, ekspertët për deponimin e bombave janë dërguar në vendin e ngjarjes.
Skip to toolbar