“Është koha e daljes së shpirtit të së keqes”, Rama: Shqipërinë as e ndalin dot më dhe as e nëpërkëmbin!

AKTUALITET


Për kryeministrin Edi Rama, rrugëtimin e Shqipërisë dhe zhvillimin nuk e ndalon dhe s’e nëpërkëmb askush. Me një përgjigje në “X”, Rama i është përgjigjur deklaratave të Gazment Bardhit, duke I kujtuar zë zhurma e krijuar prej tyre nuk e pengon dot rrugëtimin e vendit.

Grupi Parlamentar i Rithemelimit pati një lërkesë për një mocion me debat, pasi emisionit Rai 3, i cili fliste për lidhjet e pretenduara të politikës me krimin.


“ U mbars mali polli një mi dhe tani minj, hardhuca e zhapikë kanë kohën e ahengut të fitores në humbje! Është koha e daljes së shpirtit të së keqes që mpaket e çirret, ndërkohë që Shqipërinë as e ndal dot më kush dhe as e nëpërkëmb dot më askush”, shkruan Rama.
Skip to toolbar