“Gjithnjë e më shumë turistë drejt Thethit”, Rama: Vendasit dhe të huajt eksplorojnë një nga zonat më të bukura në vend

AKTUALITET


Thethi është kthyer në ndër destinacionet e preferuar për turistët jo vetëm shqiptarë, por edhe të huaj. Natyra, qetësia pamja që të ofron e bëjnë destinacionin më të preferuar për turistët.

Kryeministri Edi Rama ka ndarë disa fotografi në Facebook, ndërsa shprehet se Thethi po eksplorohet gjithnjë e më shumë nga vizitorët.

“Gjithnjë e më shumë turistë drejt Thethit, vizitorë vendas e të huaj duke eksploruar një nga zonat më të bukura në vend”, shkruan Rama.Skip to toolbar