”Harley-Davidson” me humbje katastrofike

BOTA


Kompania e famshme ”Harley-Davidson” Inc (HOG) raportoi se humbja neto e tremujorit të katërt ishte 96,40 milionë dollarë, krahasuar me të ardhurat neto nga viti i kaluar.

Analistët e intervistuar nga ”Thomson Reuters” kishin pritur që kompania të raportonte fitime për tremujorin.


Edhe të ardhurat nga motoçikletat dhe pjesët e këmbimit për tremujorin ranë ndjeshëm, kryesisht për shkak të dërgesave më të ulëta me shumicë nga viti i kaluar.
Skip to toolbar