Humbasin në Llogara dy turistë belgë

Më të fundit


Policia është vënë në kërkim të dy turistëve belgë që mësohet se kanë humbur teksa shëtisnin në Llogara.

Bëhet e ditur se turistët janë mbi moshën 55 vjeç dhe kanë humbur që prej ditës së djeshme në malin e Llogarasë duke mos lënë asnjë gjjurmë, gjë që bën më të vështirë gjetjen e tyre.


Në ndihmë të policisë kanë ardhur edhe banorët e zonave përreth për të bërë të mundur gjetjen e turistëve belgë.
Skip to toolbar