Kryepeshkopi Janullatos uron Pashkët me një mesazh shprese

Më të fundit


Në ditën e Pashkëve Ortodokse ka ardhur urimi i Kryepeshkopit të Kishës Autoqefale të Shqipërisë, Anastas Janullatos, i cili ka dhënë një mesazh për të gjithë besimtarët ortodokse. Kryepeshkopi ka edhe një mesazh për të dalë nga rrugë pa krye, politike, sociale dhe kishtare.

“Ngjallja e Krishtit na ofron shpresë të pamasë. Kjo shpresë buron nga lajmi i gëzuar se u mund vdekja, armiku i paepur i njeriut, e mundi Jezu Krisht. Ngjallja forcon shpresën për tu përballur me çdo energji vdekjeprurëse që na mundon. Forcon shpresën se do të mposhtet përfundimisht padrejtësia, smira, korrupsioni, gënjeshtra dhe arroganca, që e vrasin paqen duke e çuar Shqipërinë në dekadencë.


Gjithashtu shpresë e Pashkëve na jep fuqi dhe na siguron se me anë të ndriçimit të Krishtit do të gjendjen daljet shpëtimitare nga rrugët pa krye, politike, kishtare, sociale që na mundojnë. Krishti u ngjall vëllezër e motra, shpresa paskale do të ndriçojë jetën tonë”, shprehet Kryepeshkopi.
Skip to toolbar