Kush është 70-vjeçari që do të marrë mandatin e deputetit

Më të fundit


Një tjetër kandidat nga kampi opozitar ka vendosur të mos i bindet vendimit politik të Bashës dhe ka pranuar që të marrë mandatin e deputetit. Ai është Koçi Tahiri, kryetari i Partisë Demokracia e Re Europiane.

Ai ka kandiduar në listat e Partisë Demokratike në Qarkun e Korçës dhe ka qenë i renditur në vendin e 14 në listë. Tahiri ka pranuar që të marrë mandatin e deputetit pavarësisht vendimit të PD-së.


70-vjeçari është me arsim të lartë dhe me profesion agronom.
Skip to toolbar