Grupit parlamentar demokrat i shtohen dhe 3 deputetë të rinj

Më të fundit


Opozita në Kuvend vazhdon të shtohet në numër. Ditën e sotme Komisioni Qendror Zgjedhor i ka dhënë mandatin 3 kandidatëve, të cilët vijnë nga lista shumë-emërore e Partisë Demokratike.

Zef Shtjefni nga qarku Shkodër, Nikolin Straka nga qarku Shkodër dhe Artur Roshi nga qarku Tiranë, janë 3 emrat e rinj që priten të marrin mandatin e deputetit dhe të bëjnë betimin e tyre në Kuvend.


Së bashku me 3 kandidaturat e reja, numri i deputetëve në Kuvend shkon në 105.
Skip to toolbar