Lapraka pa drita, ja çfarë thotë OSHEE

Më të fundit


Që prej mbrëmjes së djeshme, zona e Laprakës ka mbetur pa energji elektrike. Përmes një deklarate për shtyp OSHEE sqaron se shkak është bërë një defekt në rrjet dhe se po punohet për riparimin e tij.

 “Mbrëmë rreth 21:00 një pjesë e zones Laprake, Tiranë mbeti pa energji elektrike per shkak të nje defekti ne rrjetin TM. Brigadat e njësisë Tirana3 kryen manovrime në çdo kabine per te identifikuar defektin deri ne 03:30 te natës.


Aktualisht eshte gjendur defekti dhe parashikohet që energjia të rikthehet brenda 60 minutave. Eshte per tu theksuar fakti se vonesa në gjetjen e avarise erdhi edhe për shkak të mosadministrimit nga ana e OSHEE te kabinave private dhe mungesa e aksesit për të hyrë brenda e bën të pamundur manovrimin në kohë”, shkruan OSHEE.
Skip to toolbar