6 orë pa drita në këto lagje të Tiranës

Më të fundit


Sipas një njoftimi të shpërndarë nga OSHEE, për shkak të punimeve në rrjet, disa zona në kryeqytet gjatë ditës së sotme nuk do të kenë drita nga ora 09:00-15:00.

Njoftimi i plotë:


Gjatë ditës së sotme (e hënë) 15 prill, do të kryhen punime për rikonstruksionin e disa kabinave në kryeqytet, në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave dhe vendosjen e pajisjeve të reja të cilat do të rrisin cilësinë e furnizimit me energji elektrike.

Orari i punimeve

09:00-14:00, pa energji: rruga “Ylbere Bylykbashi” rruga e Kavajës pjesërisht

09:00-15:00, pa energji: rruga “Bardhyl”, rruga “Ali Visha” pjesërisht, zona midis rrugës “Karl Gega” dhe rrugës “Siri Kodra” pjesërisht.
Skip to toolbar