Minxhozi: Kriza reale s’janë zyrat e 4 komunave, por çarja mes qeverisë së Kosovës dhe SHBA-të

Më të fundit


Për analistin Skënder Minxhozi, kriza aktuale e Kosovës është marrëdhënia e saj me perëndimin dhe jo thjeshtë godinat e katër komunave.

Duke folur në ‘Real Story’ në Report Tv me gazetarin Sokol Ballsa Minxhozi tha se deklaratat e Albin Kurtit ndaj ambasadorit amerikan janë ‘haxhiqamilizëm’.


“Ku është kriza sot në Kosovë? Mendoj se kriza nuk qëndron në pushtetin që ngërthejnë 4 zyrat rajonale, por çarja qe ka ndodhur mes qeverisë dhe SHBA është pika e krizes sot.

Ambasadori ka krijuar kushtet që Kurti te votohet dhe ai garanton në çdo moment pavarësinë juridike. Si mund te thotë ai se nuk me ka votuar ambasadori, ky është ‘haxhiqamilizem’.

Nëse Kurti do i jepet hobive te tij ideologjike dhe shpërfill kushtin qe garanton sot qënien e Kosovës si shtet, atëherë këtu nuk ke kuptuar asgjë” – tha Skënder Minxhozi në “Real Story”.
Skip to toolbar