Ndryshime ne qeveri, ja kush ikën e kush vjen

Më të fundit


Vijojnë ndryshimet në postet zëvendësministrave.Mësohet se sëfundmi në mbledhjen e sotme të qeverisë është liruar nga detyra Albert Nikolla dhe në vendin e tij si zëvendës ministër i Shëndetësisë është emëruar Vjollca Braho.

Braho deri tani ka qenë në krye të Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor. Z.v ministrja e re, e ka drejtuar për kater vite ISSH, ajo ka qene drejtuese e Fondit te ISKSH dhe se fundi prej 3 vitesh ka mbajtur detyren e Krye inspektores së Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor, ISHSH.