Nëse doni udhëtim falas, nesër merrni një libër me vete

Më të fundit


23 prilli është Dita Ndërkombëtare e Librit dhe Ministria e Kulturës ka ndërmarrë nismën e saj për t’i afrua sa më shumë shqiptarët me leximin.

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti ka bërë të ditur se kushdo që udhëton me një libër në dorë apo është duke e lexuar atë do të udhëtojë falas. Pra libri do të jetë nesër “aboneja” e çdo qytetari që zgjedh të udhëtojë me të, në një linjë të transportit publik.


Kjo iniciativë është pjesë e nismës ‘Edukimi Përmes Leximit” që do të ndiqet jo vetëm në Tiranë, por në çdo vend të Shqipërisë.

Mos e lër në shtëpi librin që po lexon. Merre me vete. 📚📚📚 Në 23 Prill do të jetë bileta jote në urbanët e kryeqytetit….

Publiée par Elva Margariti sur Dimanche 21 avril 2019Skip to toolbar