Një aktore Hollywood-i, kandidate për presidente të SHBA

Më të fundit


Nëse Scarlett Johansson vërtetë do të kandidojë për postin e presidentes së SHBA-së, me siguri ajo do të jetë presidentja më e bukur në botë.

Aktorja e njohur e Hollywoodit, ylli i Avengers, Scarlett Johansson ka shprehur ambicien e saj për të kandiduar për postin e presidentes së SHBA-së. Ajo ka folur në një intervistë në për revistën ‘Variety’ ku ka thënë se nuk e përjashton këtë mundësi në të ardhmen.


Që 35-vjecarja kishte një interes të madh për politikën e ka treguar edhe në vitin 2012 ku mbështeti në mënyrë aktive kandidaturën e presidentin Obama, dhe në vitin 2016 Hilary Clinton.

Ajo tha se për momentin nuk e ndien nevojën për një ndryshim në karrierën por deklaroi se në të ardhmen mundet ta bëjë.

“Mbase në të ardhmen. Mendoj se mënyra më e mirë për të ndryshuar gjërat me të vërtetë është në politikën lokale. Në një moment në të ardhmen mund ta ndjejë që të bëj këtë hap, por për momentin jo”, deklaroi Johansson.
Skip to toolbar