Poloni, hapet pishina më e thellë në botë

Më të fundit


Sa thellë mund të shkosh në një pishinë? Në atë në Poloni mund të arrini deri në 45 metra thellësi.

Pishina më e thellë në botë pritet të hapet gjatë këtij viti në Poloni dhe nuk do të jetë aspak e zakonshme. Ajo do të jetë e mbushur me shpella nënujore dhe labirinte si dhe do të mbajë rekordin si pisha më e thellë në botë, plot 45 metra .


Pishina “Deepspot” do të mbajë 8 000 metra kub ujë dhe do të jetë perfekte për trajnimin e zhytësve të rinj. Aktualisht ajo është ende në ndërtim, ku 1100 ton çeliku po përdoret për të përforcuar strukturën e saj si dhe do të ketë dhoma me pamje e tunele nënujore për spektatorët.
Skip to toolbar