Prokurorja e Korçës kalon me sukses Vettingun

Më të fundit


Dhorina Theodhori i shtohet listës së prokurorëve që kanë kaluar me sukses vettingun. Ajo është konfirmuar në detyrën e saj si prokurore nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit pas plotësimit të tri kritereve, ku bëhet rivlerësimi i pasurisë, integriteti i figurës dhe aftësitë profesionale.

Trupi gjykues i KPK, i përbërë nga Pamela Qirko kryesuese, Genta Tafa Bungo relatore dhe Etleda Çiftja anëtare, i dhanë “PO-në” Theodhorit për të vijuar detyrën e saj si prokurore në Prokurorinë e Korçës.

Skip to toolbar