PS çon në Kuvend emrat e deputetëve për komisionet “Xhafaj” dhe “Braçe”

Më të fundit


Ditën e nesërme në Kuvend pritet të ngrihen dy Komisione, ai për Dezinformimin dhe ai për Antikorrupsionin.

Kryetar i Komisionit të Posaçëm Parlamentar “Për të koordinuar dhe mbikëqyrur të gjitha veprimet institucionale për të luftuar dezinformimin dhe format e tjera të mbikëqyrjes së huaj në proceset demokratikë të vendit” do të jetë Erion Braçe.


Ndërsa kryetar i  Komisionit të Posaçëm të Kuvendit për Thellimin e Reformave për Mirëqeverisjen, Sundimin e Ligjit dhe Antikorrupsionin për Shqipërinë 2030 në Bashkimin Evropian do të jetë Fatmir Xhafaj.

Përbërja e Komisionit të Dezinformimit

Përbërja e Komisionit Antikorrupsion
Skip to toolbar