Rama: Pista e skive në Dardhë, pjesë e buqetës së aktiviteteve turistike të ofruara në Korçë

AKTUALITET


Kryeministri i vendit, Edi Rama, ju ka uruar të gjithëve një javë të mbarë me pamjet nga pista e skive në Dardhë.

Përmes një postimi në “Facebook”, Rama shkruan se pista e skive në Dardhë është pjesë e buqetës së aktiviteteve turistike të ofruara gjatë dimrit në Korçë.“Mirëmëngjes! Dhe me pamjet plot energji nga pista e skive në Dardhë, pjesë e buqetës së aktiviteteve turistike të ofruara gjatë dimrit në Korçë, ju uroj javë të mbarë”, shkruan Rama.
Skip to toolbar