#RealStory FatbardhKadilli: Opozita vijon te tregoi vendosmeri. Kemi pasur protesten e dates 11 maj, ku kemi treguar edhe forcen. sic kemi pasur dhe protesten e 13 majit apo 25 majit ku u tregua vendosmeria.

Real Story


Skip to toolbar