“Do ju çoj në burg”. Prokurori shpërthen në Vetting

“Do të përballeni me mua, kjo punë nuk mbaron këtu. Mbajeni mend po nuk iu çova në burg.” Kështu është shprehur sot Kreu i Prokurorisë së Sarandës, Edison Ademi në përfundi të seancës së Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, i cili vendosi shkarkimin e tij nga detyra.

KPK u shpreh se prokurori Ademi ka fshehur pasurinë, kishte deklarime të pasakta si dhe rezulton të jetë kapur në konflikt interesash.

Ndërsa prokurori Ademi nga ana e tij hodhi akuza ndaj anëtarëve të Komisionit të Vettingut duke thënë se një i dënuar për trafik droge, i afërm me një prej anëtarëve të komisionit ka bërë çmos që rezultatet ndaj tij ndryshohen e të manipulohen, dhe se ai vetë do e hetonte e do i shkonte deri në fund kësaj çështjeje.

Skip to toolbar