“Do ju çoj në burg”. Prokurori shpërthen në Vetting

Më të fundit


“Do të përballeni me mua, kjo punë nuk mbaron këtu. Mbajeni mend po nuk iu çova në burg.” Kështu është shprehur sot Kreu i Prokurorisë së Sarandës, Edison Ademi në përfundi të seancës së Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, i cili vendosi shkarkimin e tij nga detyra.

KPK u shpreh se prokurori Ademi ka fshehur pasurinë, kishte deklarime të pasakta si dhe rezulton të jetë kapur në konflikt interesash.


Ndërsa prokurori Ademi nga ana e tij hodhi akuza ndaj anëtarëve të Komisionit të Vettingut duke thënë se një i dënuar për trafik droge, i afërm me një prej anëtarëve të komisionit ka bërë çmos që rezultatet ndaj tij ndryshohen e të manipulohen, dhe se ai vetë do e hetonte e do i shkonte deri në fund kësaj çështjeje.
Skip to toolbar