90 vende të lira pune në Bashkinë e Tiranës. Kriteri që duhet të plotësoni

Janë 90 vende të lira pune në Bashkinë e Tiranës dhe kryebashkiaku Veliaj thotë se kriter parësor janë notat e larta.

Veliaj ka qenë sot i pranishëm në panairin e punës “Work & Study”, ku bëri të ditur se bashkia e Tiranës është e hapur për të punësuar të rinj me rezultate të larta në studime. Ai tha se vendet e lira të punës janë në administratën e Bashkisë, por edhe në drejtoritë e Tiranës.

“Bashkia e Tiranë ka 90 vende pune të lira, përfshirë këtu edhe drejtoritë. I kemi dhënë fund praktikave pa para. Nuk ka më skllevër. Tani kanë nisur praktikat ku studentët do të paguhen”, tha Veliaj.

Mundësi punësimi në ambasadën e SHBA. Shih detajet

Përmes një njoftimi ambasada Amerikane në Tiranë bën të ditur se ka një vend bosh në pozicionin e praktikantit në Zyrën për Marrëdhëniet me Publikun.

Afati për të aplikuar është 23 prill 2019.

Ambasada i bën thirrje të gjithë të interesuarve që të aplikojnë, ndërsa ka vendosur edhe një sërë kriteresh që duhen plotësuar si dhe mënyrëne aplikimit.

Për më tepër shiko linkun më poshtë.

https://al.usembassy.gov/sq/embassy-sq/jobs-sq/?fbclid=IwAR3dpTI9yVWPOG85GOq01XEEWz8QhFy0jI8zAm6bvg4bdNNR_ltw2VAH3jA

Skip to toolbar