Mundësi punësimi në ambasadën e SHBA. Shih detajet

Më të fundit


Përmes një njoftimi ambasada Amerikane në Tiranë bën të ditur se ka një vend bosh në pozicionin e praktikantit në Zyrën për Marrëdhëniet me Publikun.

Afati për të aplikuar është 23 prill 2019.


Ambasada i bën thirrje të gjithë të interesuarve që të aplikojnë, ndërsa ka vendosur edhe një sërë kriteresh që duhen plotësuar si dhe mënyrëne aplikimit.

Për më tepër shiko linkun më poshtë.

https://al.usembassy.gov/sq/embassy-sq/jobs-sq/?fbclid=IwAR3dpTI9yVWPOG85GOq01XEEWz8QhFy0jI8zAm6bvg4bdNNR_ltw2VAH3jA
Skip to toolbar