90 vende të lira pune në Bashkinë e Tiranës. Kriteri që duhet të plotësoni

Më të fundit


Janë 90 vende të lira pune në Bashkinë e Tiranës dhe kryebashkiaku Veliaj thotë se kriter parësor janë notat e larta.

Veliaj ka qenë sot i pranishëm në panairin e punës “Work & Study”, ku bëri të ditur se bashkia e Tiranës është e hapur për të punësuar të rinj me rezultate të larta në studime. Ai tha se vendet e lira të punës janë në administratën e Bashkisë, por edhe në drejtoritë e Tiranës.


“Bashkia e Tiranë ka 90 vende pune të lira, përfshirë këtu edhe drejtoritë. I kemi dhënë fund praktikave pa para. Nuk ka më skllevër. Tani kanë nisur praktikat ku studentët do të paguhen”, tha Veliaj.
Skip to toolbar