Veliaj, foto në krevat


Kryebashkiaku Erion Veliaj ka postuar një foto, por këtë herë larg promovimit të një Tirane më të pastër dhe të gjelbër.

Në foto ai ka ndarë më të gjithë shqiptarët një moment gëzimi dhe lumturie në jetën e tij, atë me të birin Kajan, i cili ka mbushur 6 muajsh.


Veliaj e shoqëron foton me shkrimin “Me shokun e ngushtë Kajan”
Skip to toolbar