VIDEO/ Rama ndan pamjet: Shkodra e veshur kuqezi për festat e mëdha të shqiptarëve

AKTUALITET


Atmosfera kuqezi, jo vetëm në dekor, por edhe me shumë aktivitete do të përfshijë Shkodrën për festat e 28 dhe 29 Nëntorit.

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebook pamje nga qyteti i Shkodrës i stolisur kuq e zi për festën e Pavarësisë.


“Shkodra e veshur kuqezi për festat e mëdha të shqiptarëve”, shkruan Rama krahas video nga qyteti verior.

Bashkia Shkodër ka programuar zhvillimin e një sërë aktivitetesh në kuadër të festave të Nëntorit.

VIDEO/ Rama ndan pamjet: Shkodra e veshur kuqezi për festat e mëdhaSkip to toolbar