Vlora u zgjua sot kështu

Më të fundit


Shiu i dendur gjatë natës së mbrëmshme ka bërë që shumë rrugë të qytetit të Vlorës të përmbyten.

Siç e shikoni dhe nga fotot e mëposhtme, shumë rrugë kanë qenë të pakalueshme për shkak të përmbytjes nga uji.


Lagjja “28 Nëntori”, lagjja “Pavarësia”, “Skelë” dhe disa akse rrugore janë nën ujë.
Skip to toolbar