Alban Skënderaj di vërtetë të bëjë pushime


Pasi ka korrur sukses me këngët e tij, si dhe me hitin e publikuar së fundi “Drejt në zemër”, Alban Skënderaj ka vendosur të shijojë ca ditë pushimi.

Nga fotot që të dy këngëtarët, pra Albani dhe Miriami kanë publikuar në Instagram duket se po kalojnë pushime në një vend tropikal, duke shijuar ujin e ngrohtë të detit dhe rrezet e diellit.


Dhe duhet thënë se Albani është vërtetë  me fat në krah të Miriamit dhe të Amelisë, vajzës së tyre të vogël.

“Gocat e mia”- shkruan ai në foto ku dallohet natyra fantastike dhe Ameli së bashku me mamin duke shëtitur.
Skip to toolbar