“Ambasada ime”, konsullata diplomatike në telefonin tuaj

Më të fundit


“Ambasada ime” është një platformë online që çdo shqiptarë mund të aksesojë anembanë botës për t’u interesuar për çdo detaj që do i duhet për shërbime të ndryshme diplomatike, pasaportë, leje kalimi etj.

Kjo platformë u prezantuar ditën e sotme nga Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj, i cili theksoi se ky sistem aktiv do të mundësojë komunikimin e konsullatave shqiptare nëpër botë me qytetarët shqiptarë.


“Çdo shqiptar mund të pyesë me anë të platformës ‘Ambasada ime’ për çfarë atij i nevojitet. Shqiptarët mund të marrin dokumente, por dhe të pyesin për shërbimet diplomatike anekënd botës. “Ambasada ime” është sistem aktiv që mundëson komunikimin e konsullatave me qytetarët. Me ta mund të aplikohet për pasaportë, ID, leje kalimi apo dokumente të tjera, legalizime apo vërtetime etj. Nuk është pikë orientuese, por u qëndron afër qytetarëve. Platforma është instalim i një ndërgjegjësimi të shërbimit diplomatik shqiptar ndaj qytetarëve. Kjo platformë jep informacion të plotë për ambasadorët e Shqipërisë.” – tha Cakaj
Skip to toolbar